viernes, 22 de junio de 2012

Els alumnes nouvinguts i les TIC

L'Esther Aldehuela, l'Encarni Bosch, el Josep Fosalba i el Sergio Rella ens van presentar el seu treball sobre els alumnes nouvinguts en relació amb les TIC.

La intenció dels membres del grup amb aquest tema era mostrar-nos el ventall de possibilitats que ofereixen les TIC per facilitar la integració dels alumnes nouvinguts a l'aula. Així, ens van mostr un seguit d'exemples d'aquest tipus durant la presentació.


Pel que fa a la forma d'exposar, van seguir un suport de power point al llarg de tota l'exposició tot presentat les idees més rellevants.

A més a més, han fet unes activitats amb el JClic i nosaltres com a alumnes hem fet 3 activitats d'exemple que ens han resultat força divertides.
A continuació, les hem posat en comú i hem parlat sobre les diferents experiències durant les estades de pràctiques en relació amb aquest tema. Ens hem adonat que cada escola és un món diferent pel que fa a les TIC i que hauriem de donar molta més importància a aquestes eines a l'hora de fomentar la integració dels alumnes nouvinguts.

Seguidament, els nostres companys han compartit amb nosaltres un document on poder trobar diferents recursos TIC per aquests alumnes.


Trobo molt interessant l'exposició que van fer els meus companys sobre els alumnes nouvinguts i les TIC ja que a més d'informar-nos, ens han fet reflexionar sobre les diferents realitats que cadascú hem viscut i a més a més ens han donat eines i recursos per poder tenir per un futur.

No hay comentarios:

Publicar un comentario