jueves, 21 de junio de 2012

Aprenentatge de les llengües amb les TIC

El tema de l'aprenentatge de les llengües amb les TIC és un tema que m'ha cridat molt l'atenció i que m'ha resultat molt profitós per la manera en que el grup l'ha exposat.
 
El grup que ha presentat aquest tema està compost per la Clara Boix, l'Àngel Carrillo i l'Òscar Garcia i s'han centrat en com es podria aprendre una llengua a través de les TIC, és a dir, quins aventatges ens poden oferir les tic a l'hora d'aprendre una nova llengua. 

A l'hora de fer la presentació han parlat en portugués i han fet un prezi relacionat amb els animals tot explicant-nos el nom de cadascun. D'aquesta manera hem pogut endinsar-nos en tot allò que podria sentir un estudiant a l'hora d'aprendre una llengua.

A continuació hem fet un seguit d'activitats dinàmiques on hem pogut observar les aventatges d'aprendre una llengua a través de les TIC en comparació d'aprendre-la com fins ara s'ha fet.

Penso que les TIC  a les llengües s'han d'utilitzar com un element de complementació, atès que hi ha molt més recursos per aprendre i els hem d'aprofitar perquè l'aprenentatge esdevingui més motivador.

No hay comentarios:

Publicar un comentario