viernes, 22 de junio de 2012

Aplicació de les TIC en l'educació inclusiva

Aquest tema el van dur a terme la Maria Garcia, la Mònica de Haro, la Mònica Gutiérrez i l'Eva Ladevesa. Han creat una pàgina web per mostrar-nos a la resta del grup classe tota la informació amb la que han treballat.

Aquest fet permet posar a l'abast a tothom qui vulgui rebre més informació sobre aquest tema i així poder tenir molt més material a la nostra disposició.

Van centrar el seu treball en les persones amb discapacitat visual i ens van presentar un video que elles mateixes van enregistrar del Centre de Recursos Educatius Joan Amades. A partir d'aquest vídeo ens van ensenyar un nou programa que llegeix en veu alta allò que s'escriu a l'ordinador, aquest s'anomena Jaws.

Durant la pràctica d'aquesta sessió didàctica ens van deixar provar aquest programa i comprovar com funcionava. Al principi resultava graciós ja que la veu que s'escolta és molt monótona i a vegades no s'entenia gaire.

Així doncs, encara que pensem que les TIC són un recurs que queda molt lluny de les persones amb discapacitat hem de ser conscients que existeixen eines per facilitar la integració d'aquestes persones.

No hay comentarios:

Publicar un comentario