domingo, 22 de noviembre de 2009

Drets d'infants

Fa una setmana a la assignatura Societat Família i Escola, la Montse Alguacil ens va manar fer un treball en grup sobre els drets dels infants, però no volia un treball per escrit, sinò que una exposició com si la féssim davant d'uns nens, com els explicaríem aquests drets, o quina activitat faríem a classe per a treballar aquests conceptes.

Bé doncs, el meu grup format per la Mireia Bernadó, la Lídia Iglésias, la Cristina Bardía i jo, la Sandra Pérez, vam tenir la idea de fer un mòvil, que li vam posar el nom de : ''Pluja de Drets''.

Vam utilitzar filferro, fils, cartolines, retoladors, fil de pescar i paper de forrar.

L'estructura d'aquest mòvil va consistir de una cúpula formada per quatre núvols, de colors: groc, negre, rosa i blanc, amb això voliem representar com una metàfora de les diferents ètnies que hi han al món.Amb aquest mòvil hem volgut sobretot representar el dret a la igualtat!

Després vam penjar cartolines en forma de gotetes amb fils i forrades, amb els drets explicats!

El que vam pensar per a realitzar en el cas que haguéssim de fer una activitat relacionada amb els drets dels infants en una classe de primària, sería posar penjat a la classe l'estructura d'un mòvil sense que penjès res, i distribuïr la classe en grups i repartir a cada grup 3 drets per a que busquèssin informació i realitzessin les gotes amb cartolina i les forrèssin. Després pactar un dia en el que cada grup hauría d'explicar a la resta de la classe els drets que han cercat i penjar les seves gotetes al mòvil comú de la classe.



Vaig fer una foto al mòvil que vam fer abans de l'exposició perqué ens va quedar molt chulo i voli penjar-la al blog! Però..desgraciadament abans de passar la foto del telèfon mòvil a l'ordinador...HEM VAN ROBAR EL MÒVIL ALS FERROCARRILS!



De totes maneres he agafat una foto d'internet que té certa semblança..perqué us feu a la idea.



A més he penjat aquest vídeo perqué hem sembla que va molt lligat amb la idea que nosaltres voliem plasmar amb els núvols de diferents colors de la nostra manualitat. A mi personalment m'ha agradat molt aquest vídeo...I penso que hi han moltes persones del món que l'hauríen de veure..ja que per desgràcia poc a poc la gent superficial és més.



TOTS SOM IGUALS..TOTS SOM DIFERENTS!


No hay comentarios:

Publicar un comentario