domingo, 22 de noviembre de 2009

Crash

Els components d'aquest treball som: Sandra Cañete, Sandra Pérez, Irene Ruiz, Lídia Iglesias i el Sergio Rella.
El nostre grup va escollir la pel·lícula Crash (2006) del director Paul Haggis i guanyadora de tres Oscar, per què dins d’un món com és el cinema, en el qual es pot mostrar tot tipus de cosses irreals i semblar que són reals, aquesta pel·lícula ens mostra una realitat que ens a de fer pensar. Una pel·lícula que com el llibre El tono en la enseñanza ens fa veure que cada persona, cada individu es únic i es el protagonista de la seva vida, a Crash totes les histories tenen la seva importància.
Crash tracta de la col·lisió de vides i móns molt diferents dins d’una mateixa ciutat: podem veure el món dels que aparentment són més desfavorits, dos nois de raça negra, que mostren el món marginal i són protagonistes de robatoris, una família persa que viuen d’un petit negoci, una família sud americana obrera i un matrimoni que encara que estan en una molt bona situació econòmica estan mal vistos per què ell és negre i ella no. D’altre banda trobem als que a priori són més afavorits i estan al costat de la llei, però en realitat estan també marginats, com el fiscal del districte i la seva dona,un policia de raça negra i dos policies blancs.
Tots ells persones, individus molt diferents, però tots tenen en comú, la por, tots tenen por d’alguna cosa, el que els hi fa defensar-se en algun moment, fins i tot s’avancen a possibles esdeveniments que mai haguessin succeït .
Aquí us deixo l'enllaç a l'entrada del blog del Sergio on estan penjats els vídeos de les escenes que vam comentar durant l'exposició!

No hay comentarios:

Publicar un comentario