viernes, 30 de diciembre de 2011

SMART Notebook i Les pissarres digitals


SMART Notebook és un conjunt de programes que s'utilitza amb les pissarres digitals actuals. Aquest, ens permet fer servir la pissarra digital de manera tactil i amb les mateixes eines que un ordinador normal. Per treballar amb aquesta pissarra s'utilitzen o bé els dits o bé els rotuladors especials d'aquesta eina.

A més amb aquests rotuladors es poden remarcar i assenyalar coses importants que hi hagi a la pantalla com ara el títol d'una pàgina web o simplement per exemple dibuixar fletxes sense la necessitat d'embrutar ni la pàgina web ni la pissarra. També disposen d'un esborrador amb el qual podem esborrar tot allò que fem.
Aquest programa ens permet guardar documents per tal de poder-los recuperar i continuar treballant-los.

SMART Notebook ens ofereix la possibilitat de crear diferents documents i anar-los guardant, per tant, el que es va treballar un dia concret ho podrem recuperar amb molta facilitat. A més a més, en cada document es pot afegir imatges, vídeos, textos, línies, continguts externes, informació extreta d'Internet, entre d'altres coses, com es pot observar ens permet treballar molt millor, més fàcil, més pràctic, obtenint resultats molt positius.

Des de l'assignatura d'UDTIC el mestre ens va permetre treballar amb aquest programa per tal de posar-lo en pràctica i saber les diferents eines que ens ofereix. No és gran cosa, però s'ha de tenir en compte que era de ''prova'' per familiaritzar-nos amb ell. Val dir que al principi costa com qualsevol altre programa ja que el teclat a la pissarra és d'unes dimensions molt superiors a les d'un ordinador i no pots escriure com en els teclats als que estem acostumats.
El resultat de la meva pràctica directament a la pissarra digital amb el meu company l'Adri va ser el següent:

No hay comentarios:

Publicar un comentario