viernes, 30 de diciembre de 2011

Learning by Doing: APRENDRE FENT


Avui el meu grup i jo hem exposat el nostre tema sobre el Learning by doing.

Aquest tipus d'aprenentatge defensa l'aprenentatge per experimentació.

Durant la nostra exposició vam passar aquesta entrevista d'Eduard Punset a Roger Shank del pograma Redes on parlen sobre aquest concepte.

Els mestres hem de ser els guies de l'aprenentatge dels nostres alumnes. Deixar de banda el mestre transmissiu i fer servir les TIC com un recurs per acompanyar l'aprenentatge dels alumnes.

Després de passar aquest vídeo hem volgut iniciar un debat sobre les diferents habilitats que els companys de classe havíen adquirit a través d'aquesta metodologia, han sortit exemples tals com tocar un instrument o caminar.

A les escoles és difícil utilitzar aquest mètode ja que falten recursos i experiència perquè fins ara no s'han fet les classes així. També és complicat aplicar aquesta metodologia amb tots els alumnes ja que cadascú té el seu ritme i la seva manera de fer, per tant, no tothom aprén de la mateixa manera ni a la vegada.

Nosaltres com a grup, hem arribat a la conclusió que hem de canviar l'organització actual de les classes i ensenyar als nostres alumnes a APRENDRE A FER.

No hay comentarios:

Publicar un comentario